Åkers framtid – lokalrevyer?

I dagens Strengnäs tidning kan man läsa att det finns en stark framtidstro i Åker. Föreningen Åkersrevyn spelar nya föreställningar av revyn ”Flykten från hemmet”. Men räcker lokalrevyer och Föreningen Åkers framtids arrangemang (bl a Åkersdagen) för att  vitalisera Åker? Behövs kanske en ny inriktning för samhället – annat som en industriort med billiga bostäder?

2 Responses to “Åkers framtid – lokalrevyer?”

  1. Monica Lindell Rylén skriver:

    Det är inte Åkers Framtid som spelar revy. Det gör Föreningen Åkersrevyn. Åkers Framtid bildades på 90-talet för att b.la skapa aktiviteter och bilda nätverk med andra föreningar. Föreningen idag består av ett antal eldsjälar som b.la ordnar Åkersdagen, Åkersdansen och Åkers Lucia. Håller med om att det naturligtvis behövs annat men vi får fördela gracerna, alla kan inte orka allting. Kommundelsrådet är ett bra organ att föra fram sina åsikter gällande bostäder, kommunikation m.m.

  2. Akerut skriver:

    Tack för påpekandet! Jag har rättat mitt inlägg.

    De två föreningarna verkar sakna hemsida så det är svårt att veta vad de gör.